جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا با مایکروفر


گوشت چرخ کرده  :  ۳۰۰ گرم
لازانیا  :  ۶۰۰ گرم
پنیر پیتزا  :  ۴۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی  :   قدری
رب گوجه فرنگی  :  ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی  :  ۴ قاشق سوپخوری
فلفل سبز دلمه ای  :  ۲ عدد
قارچ  :  ۲۰۰ گرم
آب  :  ۲ لیتر
زعفران  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
کره  :  ۲۵ گرم
روغن  :  ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
● طرز تهیه مایه گوشت:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز داغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. سپس مقداری از رب گوجه فرنگی را در ظرف دیگری با آب جوش حل کرده مقداری زعفران و کره به آن اضافه کرده و ان را به مدت ۳-۲ دقیقه در مایکروفر قرار می‌دهیم و آن را به مایه فوق اضافه کرده روی ظرف را پوشانده و مجدداً به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم.
● طرز تهیه لازانیا:
یک ظرف مناسب انتخاب کرده آب را داخل آن ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر می‌ریزیم تا آب به جوش آید. سپس مقدار کمی روغن مایع ( یک قاشق غذا خوری) و نمک به آب اضافه کرده و ورقه‌های لازانیا را داخل آن قرار می‌دهیم و ظرف را به مدت ۸-۶ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. سپس آن را آبکش می‌کنیم.
یک تابه مناسب انتخاب کرده و یک لایه از ورقه‌های لازانیا را داخل آن قرار داده روی آن را مقداری سس گوجه فرنگی ریخته و سپس یک لایه از گوشت و یک لایه پنیر می‌ریزیم. بدین ترتیب می‌توان لایه‌ها را دو بار تکرار کرد. درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. سپس درب ظرف را برداشته و ۵ دقیقه دیگر با قدرت ۱۰۰% آن را داخل مایکروفر قرار می‌دهیم.
بدین ترتیب غذا آماده است.