جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

علل سفید شدن زودرس مو و توصیه های غذایی


علل سفید شدن زودرس مو و توصیه های غذایی
۱ - بیماری اسكوری كه در اثر كمبود اسیداسكو لیك (ویتامین C ) در بدن ایجاد میشود.
۲- كمبود ویتامین B۱۴,B۵ سید فولیك و پارا آمینو پنو وئیك اسید (PABA )
۳ -كمبود ویتامینA
۴ - كمبود فلزات سازنده رنگدانه های مو دو لایه بازال از جمله منگنز ، روی ، تیتا نیوم ، تنگستن ، آهن و مس
● توصیه های غذایی :
▪ كاهش نمك مصرفی
▪ حذف یا محدود كردن مصرف اسیدهای چرب اشباع
▪ كاهش مصرف آجیل ، مشكلات ،‌غذاهای سرخ كرده و پر ادویه
▪ مصرف فراوان ، آ ب ، میوه و سبزی تازه
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار