یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
سوفله پنیر
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
سس مایونز : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
چاشنی هندی : قدری
سس سفید را آماده کرده میگذاریم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب میزنیم کم کم داخل سس سفید میریزیم هم میزنیم دو تا سه قاشق از پنیر را کنار میگذاریم بقیه را داخل مخلوط سس سفید و زرده تخم مرغ میریزیم نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه میکنیم سفیده را جداگانه خوب هم میزنیم بهطوری که کاملاً سفت شده از تخم مرغ زنی نریزد - کمی نمک به سفیده میزنیم و مایه زرده و سفیده و پنیر را داخل سفیده میریزیم بهسرعت هم میزنیم بعد مایه را داخل ظرف نسوز متناسبی میریزیم (ظرف باید کاملاً از مایه پر شود) بقیه پنیر را روی آن میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بههیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
سس مایونز : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
چاشنی هندی : قدری
سس سفید را آماده کرده میگذاریم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب میزنیم کم کم داخل سس سفید میریزیم هم میزنیم دو تا سه قاشق از پنیر را کنار میگذاریم بقیه را داخل مخلوط سس سفید و زرده تخم مرغ میریزیم نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه میکنیم سفیده را جداگانه خوب هم میزنیم بهطوری که کاملاً سفت شده از تخم مرغ زنی نریزد - کمی نمک به سفیده میزنیم و مایه زرده و سفیده و پنیر را داخل سفیده میریزیم بهسرعت هم میزنیم بعد مایه را داخل ظرف نسوز متناسبی میریزیم (ظرف باید کاملاً از مایه پر شود) بقیه پنیر را روی آن میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بههیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی جنگ
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی سلامت زنان
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
مهران مدیری سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت کیومرث پوراحمد فیلم ترانه علیدوستی کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل