جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

«برنج»; فله یا کارخانه ای؟


«برنج»; فله یا کارخانه ای؟
«برنج» از جمله اقلامی است که بصورت فله و باز در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد و معمولا به دلایل متعددی بسته بندی بهداشتی و صنعتی آن در ایران سابقه ای طولانی ندارد. در مصرف برنج فله و یا گونی های غیراستاندارد معمولا مشکلاتی همچون یکدست نبودن برنج داخلی بسته بندی و تفاوت کیفیت در بسته های مختلف وجود دارد و از همه مهمتر اینکه به دلیل غیربهداشتی بودن معمولا اینگونه برنج ها به سرعت فاسد شده و نگهداری بهداشتی آن مستلزم استفاده از مواد شیمیایی می باشد.
اما در برنج های بسته بندی شده به روش صنعتی علاوه بر اینکه برنج در بسته های کوچک تری عرضه می گردد و به سرعت بیشتری استفاده می شود به دلیل بکارگیری روش های کاملا استاندارد، برنج کاملا بصورت بهداشتی به بازار عرضه می شود و مصرف کننده دیگر نگران استفاده از مواد شیمیایی جهت حفاظت از برنج در مقابل حشرات یا هرگونه فساد احتمالی دیگر نمی باشد.
منبع : روزنامه ابتکار