جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مخلوط گوشت و لوبیا


مخلوط گوشت و لوبیا
● مواد لازم
▪ ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو عدد هویج متوسط خرد شده
▪ دو عدد پیاز کوچک
▪ ۲۰۰ گرم قارچ که به چهار قسمت تقسیم شده
▪ یک چهارم فنجان سرکه
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا سفید
▪ نصف فنجان رب گوجه که در آن سیر له شده و پودر پیاز ریخته شود.
● طرز تهیه
یک قاشق مرباخوری روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس گوشت های خرد شده را به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه حرارت دهید تا کمی رنگ آن عوض شود. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
سپس در یک تابه کوچک یک قاشق و نیم از روغن زیتون را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هویج را برای سه دقیقه در آن تفت داده و پیازهای خرد شده را اضافه کرده و برای پنج تا هشت دقیقه آنها را با هم تفت دهید، تا کاملاً با هم آمیخته شوند. سپس قارچ را اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر آنها را با هم حرارت دهید.لوبیاهای پخته شده را در صافی بریزید و سپس به مواد اضافه کنید. رب گوجه را به آن بیفزایید و برای سه دقیقه دیگر هم بزنید. سپس سرکه را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر اجازه دهید تا مواد آمیخته شوند. گوشت را که با حرارت ملایم تفت داده و در آن را گذاشته اید با کمی آب بپزید تا آب آن کاملاً تمام شود. سپس گوشت را به مخلوط تابه اضافه کرده و هم بزنید.
ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران