یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی قند
نویسنده : اسماعیلزادهکناری - رضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۹
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۸۲/فلا۵ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۶-۶
در این کتاب نخست اجزا و خصوصیات شیمیایی تشکیل دهنده گیاه چغندر قند تشریح شده سپس همراه با تصاویر متعدد درباره تکنولوژی, مراحل و روشهای تبدیل این گیاه به قند توضیح داده میشود' .حمل چغندر قند به کارخانه', 'روش نگهداری چغندر قند', 'مراحل تمیز کردن و شستشوی چغندر قند', 'تهیه خلال و استخراج عصاره از چغندر قند', 'شربتگیری از چغندرهای فاسد', 'روشهای تصفیه شربت 'و 'قندگیری از ملاس به روش استفن 'و 'تولید قند کله و حبه ' از جمله مراحل مورد بحث هستند در صفحات پایانی مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد و سوالات مهم تشریحی تکنولوژی قند, به منظور مطالعه دانشجویان صنایع غذایی به طبع رسیده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس دوازدهم انتخابات مجلس مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
زلزله سلامت هواشناسی تهران سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
قیمت خودرو یارانه مسکن گاز خودرو قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت بازار خودرو
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری
جنگ غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
ایلان ماسک شفق قطبی اپل ناسا طوفان خورشیدی گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
خواب سیگار استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان دندان