جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت گوشت


املت گوشت
نیم كیلو گوشت چرخ كرده۲، عدد پیازچه خرد شده، ۱۱۵ گرم ذرت (كنسرو پخته)۵۰، گرم قارچ حلقه شده۱، قاشق سوپخوری سویاسس (در صورت تمایل)۱، قاشق چایخوری سس فلفل با تندی متوسط۲، قاشق سوپخوری آب یا شیر۶، عدد تخم مرغ۲، قاشق سوپخوری روغن مایع. گوشت و یك قاشق سوپخوری روغن مایع را در تابه نچسبی بریزید و تفت دهید تا گوشت كاملاً برشته شود. پیازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافی به گوشت اضافه كنید و تفت دهید تا آب حاصل از حرارت دیدن قارچ كشیده شود.تخم مرغ ها را با آب یا شیر مخلوط كنید و نمك و فلفل كافی به آنها بزنید. یك تابه نچسب كوچك را با باقیمانده روغن چرب كنید و روی آتش اجاق داغ كنید. یك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید و تابه را كمی بگردانید تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند. بگذارید زیر املت طلایی شود سپس آن را برگردانید تا روی دیگر نیز به همین ترتیب نرخ شده و كمی رنگ بگیرد. با باقیمانده مخلوط تخم مرغ نیز سه املت دیگر درست كنید. هر یك از املت ها را در یك بشقاب بگذارید و یك چهارم مخلوط گوشت را در میان آن ریخته و املت را لوله كنید. غذا آماده سرو است.
منبع : روزنامه شرق