یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی زیتون و فرآوردههای آن: شرایط کاشت و احداث باغ، روشهای برداشت، ارزش غذایی میوه و روغن زیتون ...
تاریخ نشر : ۸۴۱۰۲۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۹-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۶۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
در این کتاب، مسائل زراعی، غذایی، دارویی، شیمیایی، و تغذیهای میوه و روغن زیتون بررسی گردیده است. بر این اساس، نخست، تاریخچه، جایگاه تولید، و مصرف میوه و روغن زیتون در جهان و ایران و نیز ارزش غذایی، دارویی، و صنعتی، خصوصیات، ارقام، شرایط اقلیمی کاشت و روش احداث باغ زیتون و آفات آن توضیح داده شده و سپس به ترکیب میوه زیتون و تغییرات فیزیولوژیک آن در طی رسیدن، باردهی، زمان مناسب چیدن و روشهای مختلف برداشت اعم از سنتی و مکانیزه اشاراتی شده است. نیز عملیات پس از برداشت، تکنولوژی استخراج روغن زیتون و شرایط بستهبندی، نگهداری و برچسبگذاری آن بیان گردیده، همچنین اطلاعاتی در باب ترکیبات روغن زیتون کیفیت روغن زیتون و عوامل موثر بر آن، طبقهبندی و ویژگیهای انواع روغن زیتون بر اساس استانداردهای جهانی و ملی و نیز آزمایشهای تعیین خواص، تقلبات و کیفیت روغن زیتون مطرح شده است. افزون بر این، اصول فراورش کنسرو زیتون و تولید انواع کنسرو زیتون در جهان و ایران و روشهای آزمون آن تشریح گردیده و در پایان خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، قند، و فشار خون به همراه 70 نسخهی شفابخش بازگو شده است.
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۹-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۶۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
در این کتاب، مسائل زراعی، غذایی، دارویی، شیمیایی، و تغذیهای میوه و روغن زیتون بررسی گردیده است. بر این اساس، نخست، تاریخچه، جایگاه تولید، و مصرف میوه و روغن زیتون در جهان و ایران و نیز ارزش غذایی، دارویی، و صنعتی، خصوصیات، ارقام، شرایط اقلیمی کاشت و روش احداث باغ زیتون و آفات آن توضیح داده شده و سپس به ترکیب میوه زیتون و تغییرات فیزیولوژیک آن در طی رسیدن، باردهی، زمان مناسب چیدن و روشهای مختلف برداشت اعم از سنتی و مکانیزه اشاراتی شده است. نیز عملیات پس از برداشت، تکنولوژی استخراج روغن زیتون و شرایط بستهبندی، نگهداری و برچسبگذاری آن بیان گردیده، همچنین اطلاعاتی در باب ترکیبات روغن زیتون کیفیت روغن زیتون و عوامل موثر بر آن، طبقهبندی و ویژگیهای انواع روغن زیتون بر اساس استانداردهای جهانی و ملی و نیز آزمایشهای تعیین خواص، تقلبات و کیفیت روغن زیتون مطرح شده است. افزون بر این، اصول فراورش کنسرو زیتون و تولید انواع کنسرو زیتون در جهان و ایران و روشهای آزمون آن تشریح گردیده و در پایان خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش کلسترول، قند، و فشار خون به همراه 70 نسخهی شفابخش بازگو شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله سلامت تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل
خودرو نفت یارانه قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز ایران خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت بازار خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل غزه آمریکا حماس روسیه رفح اوکراین افغانستان نوار غزه
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
شفق قطبی ایلان ماسک اپل طوفان خورشیدی ناسا گوگل مایکروسافت هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان