پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت میوه خشک


گوشت گوسفند  :  ۵۰۰ گرم
نخود  :  ۵۰ گرم
لوبیا قرمز  :  ۵۰ گرم
آب غوره  :   قدری
چغندر  :  ۱ عدد
آلو قیسی  :   قدری
برگه زرد آلو  :   قدری
آلو بخارا  :   قدری
گوجه برقانی  :   قدری


ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با ۲۰۰ گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد.
پس از پخته شدن اگر مزه‌اش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.