شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
شیرازی پلو
● مواد لازم:
▪ برنج:۱ کیلوگرم
▪ مرغ:۱ عدد حاوی ۱۵ کیلوگرم یا گوشت بره ۱ کیلوگرم
▪ روغن مایع:۲ لیوان
▪ ماست:۱ لیوان
▪ زرده تخم مرغ:۵ عدد
▪ زعفران ساییده:۱ قاشق مرباخوری
▪ زرشک پلویی:۱۰۰ گرم
▪ شکر:۲ قاشق غذاخوری
▪ خلال پسته:۱۰۰ گرم
▪ خلال بادام:۱۰۰ گرم
▪ بادنجان دلمهای:۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
● طرز تهیه:
برنج را همانند تهچین آماده میکنیم، سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست، روغن مایع، زعفران و زرده تخم مرغ ریخته، مخلوط میکنیم و مخلوط را در ظرف دلخواهی که کف آن را چرب کردهایم، میریزیم و یک ردیف بادنجان میچینیم.روی آن را یک ردیف خلال بادام، پسته و زرشک میپاشیم، سپس گوشت مرغ را قرار داده، بقیه برنج را که به صورت ساده است روی آن میریزیم.از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود، بعد روی ظرف را فویل میکشیم و در طبقه اول با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱ تا ۱۵ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج، آن را از فر خارج کرده و به روی یک سینی دلخواه برمیگردانیم، روی آن را میتوانیم با خلال بادام، پسته و زرشک نیز تزئین کنیم.
منبع : ترانه ها
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل