پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کوکی فندق و بادام
● مواد لازم:
▪ سفیده تخم مرغ : ۲عدد کوچک
▪ پودر قند :نصف پیمانه و یک قاشق سوپخوری سر پر
▪ پودر فندق بوداده ۲ پیمانه سر خالی
▪ پودر بادام ۲ پیمانه سر خالی
▪ آرد ۲ قاشق سوپخوری
▪ شکلات ۷۵ گرم روغن مایع یک قاشق مربا خوری
● طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا پف کند.پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا حدی که سفیده کاملا سفت شود.سپس پودر قند و پودر بادام و آرد را که با هم مخلوط کرده ایم اضافه میکنیم.این بار با قاشق هم میزنیم و در یک کیسه با سر قیف ساده با قطر یک و نیم سانت از مواد به طول ۸ سانت داخل سینی فر میریزیم.(سینی را قبلا کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم)و به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه سانتی گراد می پزیم و سپس با شکلات باز شده تزیین میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه