پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کشته های جنگ عراق و انتخابات آمریکا


کشته های جنگ عراق و انتخابات آمریکا
سال گذشته که رائول براوو، تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده در عراق کشته شد، خانواده او به هزاران خانواده آمریکایی پیوستند که از تراژدی جنگ آسیب دیده بودند و می دیدند که یک عزیز دیگری را در جنگ از دست می دهند. پدر ، مادر و سه خواهر رائول که در نوادای ایالت لاس وگاس زندگی می کنند اکنون نسبت به درس های مرگ رائول توافق ندارند زیرا نگاه آنها به انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا فرق می کند. پدر رائول ۶۸ ساله، در سال ۱۹۶۶ به طور غیر قانونی از دهکده کوچکی در مکزیک وارد ایالات متحده شد، دو بار از آمریکا اخراج شد و پس از آنکه با یک آمریکایی ازدواج کرد توانست اقامت قانونی بگیرد. او به سختی کار کرد و خانواده خود در نوادا را سر و سامان داد. تنها پسر آنها ، رائول، زمانی که در دبیرستان بود و دو سفر هم به عراق کرد تصمیم گرفت به نیروی دریایی ملحق شود . او درباره وطن پرستی و میهن دوستی در اینترنت زیاد می نوشت و پست می گذاشت. او در سال ۲۰۰۵ در یکی از پست های اینترنتی اش خطاب به انتقادگران جنگ نوشت: «اگر آنجا نبوده ای حرف نزن.» پدر رائول پسرش را در پیوستن به نیروی دریایی تشویق نکرد اما از تصمیم او حمایت کرد و زمانی که در عراق بود یک یا دو مرتبه هم با او حرف زد. پسر ماهانه ۲۵۰ دلار برای کمک به پدرش که بازنشسته یک شرکت تجهیزات آبی بود می فرستاد و قول داده بود زمانی که برگردد از وی مراقبت کند. خانواده اش می گویند وقتی که رائول را آوردند قیافه اش کاملا به هم ریخته بود زیرا انفجار بمب بخشی از صورتش را از بین برده بود.
همه این کارها به خاطر چی
پدر رائول در حالی که پشت میز ناهار خوری نشسته به یاد پسرش که در سوم ماه مارس و در سن ۲۱ سالگی در الانبار عراق کشته شد می افتد، می زند زیر گریه. نوادا مانند هر شهر دیگری در آمریکا شاهد انتخابات نامزدان ریاست جمهوری آمریکا است. پدر رائول می گوید مسئله عراق به رأی او خط می دهد . او می گوید: «من نمی خواهم خانواده دیگری از رنجی که ما می بریم رنج ببرد، برای چی » براوو با اشاره به این که به هیلاری کلینتون یکی از نامزدهای دموکرات رأی می دهد می افزاید «آنچه که من می گویم این است ، پیش از آنکه افراد بیشتری آسیب ببینند، از عراق خارج شوند.» ایزابل خواهر رائول که دستیار یک پزشک است و به طور مستقل ثبت نام کرده از مرگ برادرش درس متفاوتی گرفته و به جمهوریخواهان رأی می دهد هر چند که او با شعارهای ضد مهاجرت آنها مخالف است . او می گوید که پدرش نمونه ای از مهاجرت های غیرقانونی است که سرنوشتش به ایالات متحده گره خورده است. او در حالی که اشک می ریزد، می افزاید: «پدرم دو مرتبه از کشور اخراج شد و پس از آن این پسر را بزرگ کرد که برای این کشور جنگ کرد و برای آن هم کشته شد.» جوی مارسیکو، ۵۲ ساله و مادر رائول که از شوهرش طلاق گرفته می گوید که پایان دادن به جنگ بدون آنکه مأموریت ایالات متحده پایان پذیرد بی حرمتی به قربانی شدن پسرش است. او می گوید: « به همان اندازه که برای پسرم اشک ریختم به همان مقدار هم برای مردم عراق فکر کردم.» مارسیکو که کارگر یک شرکت تجهیزات پزشکی است بحث جنگ را درانتخابات ریاست جمهوری اساسی نمی داند. او در نظر دارد به نامزد جمهوریخواه یعنی رودی جولیانی رأی دهد. خواهر دیگر رائول، راشل ۲۶ ساله است.
او ۸ سال قبل به عنوان دموکرات ثبت نام کرد و در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری قبلی به ال گور و جان کری، نامزدان دموکرات رأی داد. اما این بار او می خواهد برای اولین بار به جمهوریخواهان رأی دهد. او می گوید: « پیش از فوت برادرم فکر می کردم که لازم است از عراق بیرون بیاییم. اما مرگش به من درس های زیادی داد.» او اضافه کرد: «اما زمانی که بلاگش را خواندم نظرم عوض شد . مرگ برادرم چشمان مرا کاملاً به چیزی که خام بودم باز کرد. ما باید مأموریت خودمان را به پایان برسانیم.» پدر رائول هفته ای یک یا دو بار بر سر قبر پسرش می رود. این انعکاس جنگ برای او است. او گاهی اوقات فکر می کند: «آیا همه سربازان به خاطر هیچ و پوچ مثل جنگ ویتنام ، کشته می شوند »
ترجمه : نرگس بنی اسدی
منبع : روزنامه ایران