پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نان اسپاگتی


● مواد لازم:
روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=۵ عدد
سیر خورد شده=۸ پر
ادویه مخلوط=۱ قاشق چایخوری
پورد فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=۱ مکعب
گوشت چرخ کرده=۴۵۴ گرم
گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد
رب گوجه فرنگی=۱۳۵ گرم
سس کچاپ=۱ قاشق غذاخوری
آب=۴/۳ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
پنیر چدار رنده شده=۲/۱ لیوان
اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=۲/۱ پاکت(۱۵۰ گرم)
تخم مرغ زده شده=۲ عدد
● طرز تهیه:
۱. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.
۲. رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.
۳. نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی آن ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
۴. ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید.
فریال
منبع : آشپزآنلاین