دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


بهبود کیفیت شیر


بهبود کیفیت شیر
نویسنده : هاردینگ - فرانک
مترجم : دبیریان - شهریارربیعی‌مطمئن - لادن
ویراستار : شهبازلو - فروزندهفضل‌آرا - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۰/۲۴
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۲۵-۴۸-۷

هدف نگارنده کتاب فراهم آوردن اطلاعاتی است در زمینه مسائل کیفی شیر و یاری رساندن به کسانی که برای بهبود کیفیت شیر تلاش می‌کنند .در این کتاب ویژگی‌های مهم کیفی سازی شیر مشخص شده, ماهیت این ویژگی‌ها, نحوه اندازه‌گیری کیفیت و چگونگی نمونه‌برداری و آزمایش کیفیت شیر تشریح شده است .پاره‌ای از موضوعات کتاب از این قرار است' :عوامل موثر بر ترکیب شیر', 'ورم پستان و کیفیت شیر', 'کیفیت بهداشتی', 'تقلب در شیر', 'کیفیت ترکیبات', 'شیر گوسفند و بز', 'تاثیر کیفیت شیرخام بر کیفیت محصول', 'شیر فرآیند شده 'و 'جنبه‌های تغذیه‌ای .'