دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
بهبود کیفیت شیر
نویسنده : هاردینگ - فرانک
مترجم : دبیریان - شهریارربیعیمطمئن - لادن
ویراستار : شهبازلو - فروزندهفضلآرا - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۰/۲۴
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۲۵-۴۸-۷
هدف نگارنده کتاب فراهم آوردن اطلاعاتی است در زمینه مسائل کیفی شیر و یاری رساندن به کسانی که برای بهبود کیفیت شیر تلاش میکنند .در این کتاب ویژگیهای مهم کیفی سازی شیر مشخص شده, ماهیت این ویژگیها, نحوه اندازهگیری کیفیت و چگونگی نمونهبرداری و آزمایش کیفیت شیر تشریح شده است .پارهای از موضوعات کتاب از این قرار است' :عوامل موثر بر ترکیب شیر', 'ورم پستان و کیفیت شیر', 'کیفیت بهداشتی', 'تقلب در شیر', 'کیفیت ترکیبات', 'شیر گوسفند و بز', 'تاثیر کیفیت شیرخام بر کیفیت محصول', 'شیر فرآیند شده 'و 'جنبههای تغذیهای .'
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه حسین امیرعبداللهیان
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سیلاب سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم قیمت
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
مغز دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی نتانیاهو اوکراین نوار غزه طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون گوگل باتری پهپاد عکاسی ناسا
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه سیگار کاهش وزن توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون