دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


روش‌های متداول در تجزیه‌ی مواد غذایی


روش‌های متداول در تجزیه‌ی مواد غذایی
کد کتاب : ۱۲۹۴۱۱۴
نویسنده : کورش طارمی,زیبا حسینی
محل نشر : شیراز
تاریخ نشر : ۸۵۱۲۱۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قیمت : ۱۴۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۵
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۶۲-۱۶۰-۳
موضوع : مواد غذایی - تجزیه و آزمایش