یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دمپخت مرغ


دمپخت مرغ
● مواد لازم:‏
▪ برنج؛ ۲ پیمانه
▪ مرغ؛ یک کیلو
▪ پیاز؛ ۲ عدد متوسط
▪ گوجه فرنگی؛ یک عدد بزرگ
▪ سیب زمینی؛ ۲ عدد متوسط
▪ ادویه(نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین)؛ به مقدار لازم
▪ لیمو عمانی؛ ۲ عدد متوسط
▪ آب؛ ۴ پیمانه
▪ روغن؛ کمی
● روش تهیه:
‏۱) مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید.‏
‏۲) پیاز را به قطعات ریز خرد کرده، کمی روغن در ماهیتابه ریخته و داغ کنید. سپس پیاز را در روغن سرخ کنید تا وقتی رنگ آن قهوه ای روشن شود.‏
‏۳) گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد کنید.‏
‏۴) گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و بگذارید کمی بپزد.‏
‏۵) مرغ را به مواد اضافه کنید.‏
‏۶) ادویه را به مواد اضافه کنید.‏
‏۷) با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا ادویه جذب مواد شود.‏
‏۸) کمی آب به اضافه لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.‏
‏۹) سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آنها را شسته، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.‏
‏۱۰) برنج را شسته به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهیدتا برنج با حرارت کم به مدت ۲۰ یا ۳۰ دقیقه دم بکشد.‏
‏۱۱) در صورتی که برنج هنوز سفت است، روی آن کمی آب بپاشید .‏
‏۱۲) برنج را در ظرف کشیده و روی آن را با لیموی تازه تزئین کنید.‏
منبع : روزنامه اطلاعات


همچنین مشاهده کنید