سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ گوشت و کرفس


ساندویچ گوشت و کرفس
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف فنجان هویج خرد شده
▪ یک فنجان پیاز خرد شده
▪ نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ نمک
▪ نیم کیلو گوشت چرخ کرده
▪ یک فنجان رب گوجه
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ یک قاشق مرباخوری شکر
▪ کمی پودر میخک
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن
▪ چهار عدد نان همبرگری
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هویج خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه در آن حرارت دهید. سپس پیاز خرد شده را با ساقه کرفس به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر حرارت دهید، سپس سیر له شده را اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه تفت دهید.
در تابه دیگری گوشت را ریخته و با کمی روغن زیتون به خوبی تفت دهید. سپس گوشت سرخ شده را داخل تابه سبزیجات تفت داده شده بریزید و به آن رب گوجه، سرکه، شکر و ادویه (میخک و آویشن) را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه آن را هم بزنید تا کاملاً جا بیفتد.
از این مخلوط داخل نان همبرگر بریزید و آن را سرو کنید.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید