جمعه, ۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 24 May, 2024
مجله ویستا
دال عدس
● مواد لازم:
▪ عدس قرمز دو پیمانه
▪ پیاز بزرگ یک عدد
▪ سیر دو قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
▪ سیب زمینی متوسط ۲عدد
▪ لیمو عمانی دو عدد
▪ ادویه یک قاشق چایخوری
▪ فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
▪ روغن یک قاشق غذاخوری
▪ تمر هندی به دلخواه
● طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس رب فلفل ادویه لیمو عمانی و سیب زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد هر از چند گاهی هم مواد را زیر ورو کرده تا به ته دیگ نچسبد زیرا عدس قرمز فورا به دیگ می چسبد بعد از اینکه آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده ونمک را نیز اضافه میکنیم و می گذاریم مواد کاملا پخته شوند وقتی غذای ما جا افتاد زیر آنرا خاموش می کنیم و با گوشت کوب دال عدس را می کوبیم ( به خاطر سیب زمینی موجود در ان باید کاملا له شود
این غذا را می توان با ترشی هم صرف کرد .
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور مشهد سید ابراهیم رئیسی ابراهیم رئیسی شهادت سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی ایران رهبر انقلاب شهید خدمت
آتش سوزی زلزله قم هواشناسی آموزش و پرورش سیل بارش باران سازمان هواشناسی مترو شهر تهران شهرداری تهران کنکور
حقوق بازنشستگان ایران خودرو خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو مسکن بازار مسکن دلار سایپا بورس
خرمشهر مناظره انتخاباتی سینما تلویزیون موسیقی هالیوود سینمای ایران رسانه ملی سریال
کنکور ۱۴۰۳
حسین امیرعبداللهیان روسیه رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا حماس جنگ غزه لبنان ولادیمیر پوتین بنیامین نتانیاهو طالبان
فوتبال استقلال پرسپولیس تیم ملی والیبال ایران والیبال لیگ برتر باشگاه استقلال ناصر حجازی رئال مادرید باشگاه پرسپولیس بارسلونا بازی
هوش مصنوعی مغز مایکروسافت سامسونگ استارلینک اپل موبایل گوگل
سلامت رژیم غذایی قلب خواب لاغری فشار خون افسردگی کاهش وزن پوست