یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
حس چشایی و بویایی
ما به کمک حس چشایی و بویایی، می تونیم چیزی رو که می خوریم بشناسیم مثلا تشخیص بدیم که توت فرنگی خوردیم یا انگور! انسان ها از زبان خود برای چشیدن خوراکی ها استفاده می کنن و طعم های شیرین، شوری، تلخی یا ترشی رو تشخیص می دن.سگ ها می تونن بوهایی رو که آدم ها تشخیص نمی دن، احساس بکنن و به همین دلیل، کمک خوبی برای پلیس ها هستن.
بوها از میان بینی ما به سمت مغز یعنی جایی که بو تشخیص داده می شه، می رن و حس بویایی به ما اجازه می ده غذاهای مختلف رو بشناسیم و چیزهایی رو که دوست داریم یا دوست نداریم، از هم دیگه تشخیص بدیم.موقع سرماخوردگی حس بویایی ضعیف می شه و دکترها توصیه می کنن که اصول بهداشتی و مراقبتی رو به هنگام سرما خوردگی رعایت کنیم تا زودتر سلامتی خودمون رو به دست بیاریم و به حس بویایی ما بر اثر بیماری آسیب نرسه.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون