شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
دسر خربزه
خربزه : ۱ عدد
خامه : ۴۰۰ گرم
خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ فنجان
سیب : ۱ فنجان
انگور : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده میکنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد خربزه را میشوئیم و پوست میکنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار میگذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط میکنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست مینمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا میکنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی مینمائیم تخمهای خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون میآوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر میکنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشتهایم به شکل لوزی میبریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار میدهیم و قطعات لوزی خربزه را دور میچنیم و خامه ساده را نصف میکنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط مینمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف میریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین میکنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه میریزیم و با دانههای انگور دسته و اطراف خربزه را زینت میدهیم.
خامه : ۴۰۰ گرم
خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ فنجان
سیب : ۱ فنجان
انگور : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده میکنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد خربزه را میشوئیم و پوست میکنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار میگذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط میکنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست مینمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا میکنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی مینمائیم تخمهای خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون میآوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر میکنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشتهایم به شکل لوزی میبریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار میدهیم و قطعات لوزی خربزه را دور میچنیم و خامه ساده را نصف میکنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط مینمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف میریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین میکنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه میریزیم و با دانههای انگور دسته و اطراف خربزه را زینت میدهیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل