جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خواص شکلات و چای


خواص شکلات و چای
مطالعات همه گیر شناختی (اپیدمیولوژیك) در سال های اخیر اثرات مفیدی در پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان را برای موادی بنام فلاوونوئیدها نشان داده اند. چای یكی از منابع مهم این مواد است و نیز انواع شكلات بخصوص شكلات تیره از منابع سرشار فلاوونوئیدها هستند. البته نوع فلاوونوئید موجود در چای با شكلات متفاوت است و با اینكه میزان این ماده در شكلات بیشتر از چای است، اما به علت ارزان تر و خوشایندتر بودن، چای اهمیت بیشتری در رژیم غذایی افراد دارد. با اینحال اثر شكلات بیشتر در رژیم غذایی جوانان قابل توجه است. البته باید به خطرات ناشی مصرف بیش از حد تنقلات شكلات به ویژه تشدید آسم، پوسیدگی دندان و تأثیرات قلبی عروقی آنها توجه داشت. همچنین مصرف زیاد چای به ویژه بلافاصله پس از غذا به سبب جلوگیری از جذب آهن و بروز کمخونی توصیه نمی شود
منبع : واحد مرکزی خبر