جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خواص شکلات و چای
مطالعات همه گیر شناختی (اپیدمیولوژیك) در سال های اخیر اثرات مفیدی در پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان را برای موادی بنام فلاوونوئیدها نشان داده اند. چای یكی از منابع مهم این مواد است و نیز انواع شكلات بخصوص شكلات تیره از منابع سرشار فلاوونوئیدها هستند. البته نوع فلاوونوئید موجود در چای با شكلات متفاوت است و با اینكه میزان این ماده در شكلات بیشتر از چای است، اما به علت ارزان تر و خوشایندتر بودن، چای اهمیت بیشتری در رژیم غذایی افراد دارد. با اینحال اثر شكلات بیشتر در رژیم غذایی جوانان قابل توجه است. البته باید به خطرات ناشی مصرف بیش از حد تنقلات شكلات به ویژه تشدید آسم، پوسیدگی دندان و تأثیرات قلبی عروقی آنها توجه داشت. همچنین مصرف زیاد چای به ویژه بلافاصله پس از غذا به سبب جلوگیری از جذب آهن و بروز کمخونی توصیه نمی شود
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی