یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
گاتا با گیلاس و شکلات
۳ عدد تخم مرغ۱۰۰، گرم پودر قند۷۵، گرم آرد سفید۱۵، گرم پودر كاكائو۳۰۰، میلی لیتر خامه زده شده ۳۵۰، گرم گیلاس تازه هسته گرفته یا كمپوت گیلاس،مقداری كاكائوی رنده شده برای روی كیك.
تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط كنید و ظرف محتوی این مخلوط را بر روی ظرف دیگری كه آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود. آرد و پودر كاكائو را در آن الك و مخلوط كنید. مایه كیك را در قالب گردی به قطر ۲۰ سانتی متر كه قبلاً چرب كرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج كنید و روی شبكه سیمی سرد كنید.
روی كیك را با خامه زده شده بپوشانید و روی دیواره های آن شكلات رنده شده بپاشید به طوری كه لایه ای از رنده شكلات، دیواره كیك را بپوشاند. گیلاس ها را روی كیك بچینید و دور آنها را با گل خامه كه به وسیله قیف خامه درست می كنید تزئین كنید. كمی رنده شكلات روی گل خامه ها بپاشید و كیك را سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا