سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
تخم مرغ برای کودکان غذایی مناسب است
گروه صنایع كشاورزی ـ تخم مرغ غذای كامل برای یك فرد میباشد زیرا سرشار از پروتئین و دارای مواد سفیدهای است. رقیه سكوتی فر كارشناس صنایع غذایی وزارت جهاد كشاورزی با بیان این مطلب گفت: تخم مرغ علاوه بر پروتئین و مواد سفیده ای دارای مواد معدنی از جمله ، كلسیم، فسفر، آهن، كلر و گوگرد، ویتامینهای گوناگون، مواد آلی، مواد چربی و كمی قند است. وی گفت: به طور كلی ساختمان تخم مرغ دارای ۳۵ عنصر مختلف میباشد وی تصریح كرد: زرده تخم مرغ سبك و طبیعت آن گرم است و سفیده سنگین و با طبیعتی سردتر میباشد و طبیعت پوسته خارجی آن هم سرد و خشك است . وی افزود: تخم مرغ خام زود هضم و تخم مرغ نیم بند(عسلی) و آب پز(سفت) دیر هضم میباشد.
وی در ادامه اظهار داشت : هیچگاه تخم مرغ را از قبل نشوئید ، زیرا لعاب عادی كه روی پوست تخم مرغ وجود دارد ، خود قشر محافظ خوبی در مقابل هوا و عوامل فاسد كننده دیگر است. وی گفت: وجود نوعی چربی در تخم مرغ فشار خون را پایین و خوردن آن توسط مادران باعث افزایش شیر آنها خواهد شد و همچنین برای كودكان در حال رشد و نمو غذایی بسیار مناسب می باشد . وی افزود: در زرده تخم مرغ تمام ویتامینها به استثنای ویتامین (ث) وجود دارد . وی گفت : اشخاص سالخورده به علت كلسترولی كه در تخم مرغ وجود دارد ، باید در مصرف آن احتیاط كنند . وی در ادامه خاطر نشان كرد: هیچگاه در یك وعده غذایی تخم مرغ و ماهی را با هم مصرف نكنید زیرا آن دو وقتی در شكم جمع شوند، نقرس، قولنج، بواسیر و درد دندان تولید میكنند. وی در ادامه افزود : رایجترین روش نگهداری تخممرغها استفاده از دمای كم، درجه حرارات خنك سازی پوسته تخم مرغ است.
وی در ادامه اظهار داشت : هیچگاه تخم مرغ را از قبل نشوئید ، زیرا لعاب عادی كه روی پوست تخم مرغ وجود دارد ، خود قشر محافظ خوبی در مقابل هوا و عوامل فاسد كننده دیگر است. وی گفت: وجود نوعی چربی در تخم مرغ فشار خون را پایین و خوردن آن توسط مادران باعث افزایش شیر آنها خواهد شد و همچنین برای كودكان در حال رشد و نمو غذایی بسیار مناسب می باشد . وی افزود: در زرده تخم مرغ تمام ویتامینها به استثنای ویتامین (ث) وجود دارد . وی گفت : اشخاص سالخورده به علت كلسترولی كه در تخم مرغ وجود دارد ، باید در مصرف آن احتیاط كنند . وی در ادامه خاطر نشان كرد: هیچگاه در یك وعده غذایی تخم مرغ و ماهی را با هم مصرف نكنید زیرا آن دو وقتی در شكم جمع شوند، نقرس، قولنج، بواسیر و درد دندان تولید میكنند. وی در ادامه افزود : رایجترین روش نگهداری تخممرغها استفاده از دمای كم، درجه حرارات خنك سازی پوسته تخم مرغ است.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس قتل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو کارگران سایپا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات چین بانک مرکزی
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران مقام معظم رهبری سینما تئاتر موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام تسلا همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری