سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


مطالبی در مورد نمک و بیماریهای گوش


مطالبی در مورد نمک و بیماریهای گوش
نویسنده : قاسمی - محمدمهدی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۰/۰۸
رده دیویی : ۶۱۷.۸۹
قطع : پالتویی
جلد : کاغذی
تعداد صفحه : ۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۳۱-۲۸-۶

در این جزوه ابتدا از انواع تاثیرات نمک بر بدن سخن به میان آمده, سپس غذاهایی معرفی شده‌اند که دارای سدیم و پتاسیم بالایی هستند .از جمله این غذاها عبارت‌اند از :میوه‌های دانه‌ای, گوشت چهار پایان, اغلب میوه‌ها و برنج (غذاهای دارای سدیم) و گوجه فرنگی, سبزیجات, هنداونه, و کرفس(غذاهای دارای پتاسیم) .