پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه آلو بخارا و لواشک
اگر شما از كسانی هستید كه آلوی قطره طلا را تهیه كرده اید و مقداری از آنها در یخچال منزل مانده و شما قصد سفر دارید و فكر می كنید بعد از برگشتن آلوها خراب می شوند ، قبل از رفتن آنها را به آلو بخارایی با كیفیت عالی تبدیل كنید .
به این صورت كه ظرفی را تا نیمه پر از آب كنید و روی حرارت قرار دهید . وقتی به جوش آمد آلوها را درون آن ریخته اگر آب از جوش افتاد قدری صبر كنید تا دوباره به جوش آید . بعد آن را خاموش كرده در ظرف را می گذاریم و صبر می كنیم تا خنك شود . پوست آلوها به راحتی از آنها جدا می شود . آلوهای پوست گرفته را در سبدی قرار داده و در آفتاب گذاشته ، خشك می كنیم دقت كنید خیلی خشك نشود .
ضمنا می توانیم آلوها را به لواشك هم تبدیل كنیم . به این صورت كه مقدار كمی آب روی آلوها ریخته روی حرارت قرار می دهیم و می جوشانیم آنقدر كه آلوها له شود بعد از خنك شدن آنها را در سبدی ریخته و خوب صاف می كنیم . آب صاف شده را توی سینی ریخته و در آفتاب قرار داده و تبدیل به نان لواشك می شود .
منبع : شمیم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران سلامت هواشناسی وزارت بهداشت شهرداری تهران پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
دولت ارز دلار گاز خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن قیمت خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان
زهره فکور صبور نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه مصر
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
اینترنت تبلیغات اپل سامسونگ آب ناسا گوگل مایکروسافت نوآوری
سرطان هندوانه کنسرو بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کمردرد آلرژی