پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

مرغ طلایی با پنیر


مرغ طلایی با پنیر
● مواد لازم برای ۴نفر:
▪ سینه مرغ بدون استخوان۴عدد
▪ مغز نان سفید یك و نیم پیمانه
▪ پنیر پارمزان رنده شده یك دوم پیمانه
▪ جعفری تازه خرد شده ۲قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ زده شده ۲عدد
▪ سس مایونز یك دوم پیمانه
▪ پنیر معمولی یك دوم پیمانه
▪ سیر تازه ۱ یا ۲حبه
▪ كره آب شده ۴قاشق غذاخوری
▪ نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
هر كدام از سینه های مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسیم می كنیم سپس مغز نان را با پنیر پارمزان و جعفری و نمك و فلفل سیاه در ظرفی مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه های مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنیر و نان و جعفری می غلتانید.
كره آب شده را روی سینه های مرغ ریخته و سپس برای۳۰ دقیقه در فر یا ماكروفر قرار دهید همچنین می توان این تكه های مرغ را سرخ كرد.
سس مایونز را با پنیر و سیر رنده شده مخلوط كرده و سس غلیظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را میل كنید.
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان