سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کارت شبکه و مقدمه ارتباط با اینترنت


کارت شبکه و مقدمه ارتباط با اینترنت
یک کشف انجام دادم که برام خیلی از یک جهت جالبه و از جهتی عجیب. وقتی لینوکس در حال بوت شدنه اونجایی که به فعال کردن کارت شبکه میرسه کلی معطل میکنه و بعدش هم ناموفق به کارش ادامه میده. بعداً متوجه شدم که اگر سیستم به صورت فیزیکی به شبکه وصل نباشه و فقط یک کارت شبکه تعبیه شده باشه لینوکس به باهوشی سیستم مایکروسافت نمیتونه عمل بکنه. برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید حتماً کارت شبکه را طوری تنظیم کنید هر دفعه که وارد میشید دستی فعالش کنید:
در سیستمهای ویندوز اگر ایستگاهی نتواند با یک سرویس ارائه دهنده IP ارتباط برقرار کند بصورت خودکار یک IP کلاس B به صورت ۱۶۹.۲۵۴.۰.۰ دریافت میکند که اصطلاحاً APIPA نیز نامیده میشود ولی در لینوکس قضیه یک کم مهم میشه و حتماً باید حواستان را جمع کنید!
از این قضیه که بگذریم همانطوری که گفتم یک سرور ویندوز ۲۰۰۰ دارم که با استفاده از NAT اینترنت رو بین ایستگاهها به اشتراک میگذارد. قبل از اینکه بتونم لینوکس رو با این سرور به اینترنت وصل کنم باید مطمئن میشدم Redhat در دریافت اطلاعات مورد نیاز از DHCP سرور ویندوز ۲۰۰۰ مشکلی نداره. در لینوکس معادل دستور Ipconfig که ارئه دهنده اطلاعاتی در زمینه تنظیمات TCP/IP است و در ویندوز های خانواده NT از آن استفاده میکنیم دستور Ifconfig هستش که همانکار را انجام میدهد.
خوشبختانه هیج ناسازگاری و مشکلی وجود نداشت و بعد از اتصال به اینترنت لینوکس در شناسایی، ارتباط و اتصال اینترنت مشکلی نداشت.
در محیط KDE لینوکس redhat پویشگر Mozilla پویشگر پیش فرض شما برای گشت و گذار در اینترنت است که دارای نسخه تحت ویندوز نیز میباشد ولی به نظر در نحوه نمایش اطلاعات چه زبان انگلیسی و چه فارسی به راحتی و دوست داشتنی اینترنت اکسپلورر نیست که البته بعد از کمی استفاده به آن عادت خواهید کرد.
منبع : میکرو فارس