سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


اصول اجرایی GMP در صنایع غذایی


اصول اجرایی GMP در صنایع غذایی
نویسنده : شویک‌لو - غلامرضا
ویراستار : شویک‌لو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۲۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/ش۹ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۵۱-۵

در این نوشتار پیش‌نیازهای نظام حصپ (HACCP) یا اصول GMP ذیل این مباحث تشریح شده است: 'متعهد شدن مدیریت', 'ساختمان کارخانه', 'امکانات نگه‌داری مواد خام و محصول', 'ماشین آلات و تجهیزات فرآوری', 'کارکنان', 'عملیات جا به جایی مواد غذایی', 'کنترل کیفیت', 'کنترل آفات', 'مستند سازی', 'نظافت و گند زدایی' و 'بررسی شکایات و فراخوانی محصول'. گفتنی است نظام حصپ یا اصول GMP, نظامی است که به منظور تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی و دارویی تدوین شده است.