سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
اصول اجرایی GMP در صنایع غذایی
نویسنده : شویکلو - غلامرضا
ویراستار : شویکلو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۲۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/ش۹فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۵۱-۵
در این نوشتار پیشنیازهای نظام حصپ (HACCP) یا اصول GMP ذیل این مباحث تشریح شده است: 'متعهد شدن مدیریت', 'ساختمان کارخانه', 'امکانات نگهداری مواد خام و محصول', 'ماشین آلات و تجهیزات فرآوری', 'کارکنان', 'عملیات جا به جایی مواد غذایی', 'کنترل کیفیت', 'کنترل آفات', 'مستند سازی', 'نظافت و گند زدایی' و 'بررسی شکایات و فراخوانی محصول'. گفتنی است نظام حصپ یا اصول GMP, نظامی است که به منظور تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی و دارویی تدوین شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی اسماعیل هنیه رهبر انقلاب حج نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم رسانه
حجاب شهرداری تهران تهران هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی شهرداری پلیس
خودرو مالیات مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ باتری آیفون گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات