پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خوراکیهای داروئی
طبقهبندی امروزی گیاهان بهعنوان گیاهان داروئی، سبزیها، میوهها و حتی «علفها» یك اختراع جدید است. از نظر آشپز قرن هفدهمی كلم و هویج و خیار درست به اندازه گل همیشه بهار و مرزنگوش «گیاهان آشپزخانهای» بودند. ما غالبا این نكته را هم فراموش میكنیم كه اجزای فعال، مانند آلكالوئیدها یا ساپونینها در گیاهان منحصر به گیاهانی كه ما آنها را داروئی میخوانیم نیستند؛ میوه و سبزیها هم ممكن است درمان كننده، یا در حد افراط، مضر باشند.
فرهنگهای گذشته گیاهان را بر مبنای حرارت یا مزه تقسیمبندی كرده و با نیازهای بدن برای حفظ تعادل منطبق كردهاند: بقراط دریافت كه گیاهان تازه «قوت بیشتری میبخشند» زیرا زندهترند، در حالی كه طب تبتی غذاهای منجمد را سردتر و مخاطسازتر از غذاهای تازه میداند.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
زلزله تهران فضای مجازی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت دستگیری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران روز کارگر حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال سپاهان استقلال تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول شبکه های اجتماعی دبی اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت ویتامین قهوه داروخانه