چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پسته


● ترکیبات شیمیایی پسته
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....
● خواص دارویی - غذایی
ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.
ـ مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.
ـ کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.
ـ برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.
ـ به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.
پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.
ـ برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.
ـ تقویت کننده قوای جنسی است.
ـ مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.
ـ دردهای کبدی را تسکین میدهد.
ـ سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.
ـ برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.
ـ پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.
● تذکر
ـ پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.
ـ چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.
ـ اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.
ـ زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.
منبع : سایت کامتونت


همچنین مشاهده کنید