چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
پسته
● ترکیبات شیمیایی پسته
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....
● خواص دارویی - غذایی
ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.
ـ مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.
ـ کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.
ـ برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.
ـ به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.
پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.
ـ برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.
ـ تقویت کننده قوای جنسی است.
ـ مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.
ـ دردهای کبدی را تسکین میدهد.
ـ سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.
ـ برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.
ـ پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.
● تذکر
ـ پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.
ـ چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.
ـ اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.
ـ زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....
● خواص دارویی - غذایی
ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.
ـ مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.
ـ کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.
ـ برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.
ـ به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.
پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.
ـ برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.
ـ تقویت کننده قوای جنسی است.
ـ مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.
ـ دردهای کبدی را تسکین میدهد.
ـ سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.
ـ برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.
ـ پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.
● تذکر
ـ پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.
ـ چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.
ـ اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.
ـ زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.
منبع : سایت کامتونت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب