چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

ویژگیهای گوشت قرمز


ویژگیهای گوشت قرمز
۱)از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :
رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاكستری و ایجاد یك لایه نزج و چسبناك علائم فساد گوشت است.
-سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد .
- هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.
- گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نباید نرم نزج باشد .
-گوشت باید كاملا تمیز و عاری از خون مردگی ، ضربه . بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد .-گوشت نباید خشك و حالت و چروكیده داشته باشد .
-چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی بدی باشد .
۲) گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید :
-فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .
-در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
-هموطنان عزیز ضمن دقت در موارد ذكر شده از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشكی پرهیز نموده و تخلفات احتمالی را به ادارات كل دامپزشكی استانها و شبكه های دامپزشكی شهرستان مبدا ء اطلاع دهند .
منبع : ایران مانیا