جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

اسرائیل، زاده تروریسم


اسرائیل، زاده تروریسم
«آهارون سیزلینگ»، وزیر کشاورزی اسرائیل، اعتراف داشت: «ما فجایعی به بار آورده ایم که شایسته نازی هاست!»
و ژنرال «ریچارد کتلینگ»، بازرس ارتش انگیس، پس از گفت وگو با بازماندگان فلسطینی (کتاب «فاجعه فلسطین» به قلم «مایکل پالومبو، ۱۹۸۷) اظهار داشت: «جای هیچ تردیدی وجود ندارد: فجایع متعددی از سوی متجاوزان صهیونیست رخ داده است. بسیاری از دختران جوان عرب مورد تجاوز قرار گرفته و سپس سربریده شده و نیز زنان مسن مورد ضرب و شتم واقع شده اند!»
در حالی که دولت شیطانی و بدکردار اسرائیل ۶۰ سال پاکسازی قومی و فجایعی را که در قبال بومیان فلسطینی مرتکب گردیده، جشن می گیرد، بسیاری از مردم در سراسر جهان- به ویژه در بین نسل جوان- هرگز به این حقیقت به طور کامل پی نخواهند برد که اسرائیل چگونه و به چه شکل پدید آمده است. درحالی که، نسل های جوان صهیونیست - که خستگی ناپذیر قربانیان فلسطینی خود را «تروریست» می خوانند- باید اندیشه و بینشی روشن تر از آنچه گذشته بوضوح پرجنایت اسرائیل را تشکیل می دهد، بیابند. گذشته ای که کتاب های درسی صهیونیست ها بدان افتخار می ورزند و وقیحانه مدح و ثنایش را می گویند!
پیش از استقرار «دولت یهودی»، سه سازمان تروریستی صهیونیستی در فلسطین فعالیت داشتند که اساساً علیه غیرنظامیان فلسطینی و تعدادی از مسئولان هیئت انگلیسی حاکم که اهداف از پیش تعیین شده بودند، عمل می کردند. این سه جنبش تروریستی عبارت بودند از: «هاگانه»، «زوای لویمی» (یا «ایرگون») و «گروه تبهکاری اشترن». «هاگانه» (واژه ای عربی به معنای «دفاع») ارتشی زمینی در اختیار داشت که از ۱۶۰ هزار نیروی کاملاً آموزش دیده و بخوبی مسلح، و نیز یگانی به نام «پالماخ»، متشکل از بیش از ۶ هزار تروریست، تشکیل شده بود. در این حال، «ایرگون» دست کم ۵ هزار تروریست را در شمار اعضای خود داشت، و «گروه تبهکاری اشترن» نیز از ۲۰۰ تا ۳۰۰ تروریست بسیار بی رحم و خونخوار شکل گرفته بود.
آنچه در پی می آید، صرفاً فهرستی از برخی نمونه های تروریسم صهیونیستی پیش از تشکیل دولت صهیونیست در سال ۱۹۴۸ است. این فهرست قتل عام های وسیع مانند «دیریاسین»، «دوایمه»، «تنتوره» و بسیاری دیگر را دربرنمی گیرد.
▪ ۱۹۳۹-۱۹۳۷:
در طول این مدت، تروریست های صهیونیست به مجموعه ای از بمب گذاری های تروریستی در اتوبوس های فلسطینی اقدام کرده، موجبات مرگ ۲۴ تن و مجروح شدن ۲۵ تن دیگر را فراهم آوردند.
۱۹۳۹▪ :
«هاگانه» شاه لوله نفتی عراق در نزدیکی «حیفا» را منفجر ساخت. «موشه دایان» یکی از شرکت کنندگان در این عملیات بود. همین روش در سال ۱۹۴۷ دست کم چهار بار دیگر به کار گرفته شد.
▪ ۱۹۴۰:
در ۶ نوامبر ۱۹۴۰، تروریست های صهیونیست وابسته به «گروه تبهکاری اشترن»، «لرد موین»، وزیر انگلیسی مستقر در خاورمیانه، را در قاهره به قتل رساندند.
▪ ۱۹۴۰:
در ۲۵ نوامبر، تروریست های صهیونیست ناو انگلیسی «اس.اس پاتریا» را در بندر «حیفا» منفجر ساخته، ۲۶۸ مهاجر غیرقانونی یهودی را بدین سان کشتند. هدف اولیه این انفجار که سازمان تروریستی «هاگانه» بانی آن بود، جلوگیری از عزیمت کشتی بوده است. معهذا، به نظر می رسد که تروریست ها در بکارگیری مقدار مواد منفجره مصرف شده زیاده روی کردند، به طوری که نتیجه عملیات بسیار فراتراز جلوگیری از عزیمت کشتی و از کار انداختن آن بوده است. اما، منابع دیگری اطمینان می دهند که مسئله خطای محاسبه به هیچوجه مطرح نبوده، بلکه هدف کشتار جمعی و عمدی یهودیان به دست یهودیان و هدف از آن، جلب توجه و دلسوزی نسبت به یهودیان و تأثیرگذاری بر سیاست مهاجرت دولت انگلیس در فلسطین بوده است.
▪ ۱۹۴۶:
تروریست های صهیونیست هتل «کینگ دیوید» در «بیت المقدس» را که میزبان دولت غیرنظامی فلسطین بود، منفجر ساخته، ۲۰۰ تن را کشتند و یا مجروح کردند. گروه تبهکاری «ایرگون» مسئولیت این جنایت را بر عهده گرفت، اما مدارک و شواهد سپس نشان داد که «هاگانه» نیز در این انفجار وحشتناک دست داشته است.
▪ ۱۹۴۶:
در روز اول اکتبر، سفارت انگلیس در «رم» در پی انفجار بمبی که «ایرگون» مسئولیت آن را برعهده گرفت، بسیار آسیب دید و متحمل خسارات فراوانی شد.
▪ ۱۹۴۷:
در ژوئن این سال، یک بسته بمب گذاری شده به آدرس وزارت جنگ انگلیس در مرکز پست «لندن» منفجر گردید و ۲ تن را مجروح ساخت. مسئولیت این انفجار به عهده «ایرگون» و یا گروه تبهکاری «اشترن» واگذار گردید (ساندی تایمز، ۲۴ سپتامبر ۱۹۷، صفحه ۸).
▪ ۱۹۴۷:
در ماه دسامبر، ۶ فلسطینی بر اثر پرتاب بمب از داخل کامیون های یهودیان به سمت خانه های اعراب در «حیفا» جان خود را از دست دادند و ۳۰ تن نیز مجروح گردیدند. از دیگر سو، در پی حمله صهیونیست های مسلح به یک روستای ساحلی عرب در نزدیکی «حیفا»، ۱۲ فلسطینی کشته شدند و یک تن نیز مجروح گردید.
▪ ۱۹۴۷:
در ۱۳ دسامبر، تروریست های صهیونیست - بدون شک از اعضای «ایرگون زوای لویمی» - ۱۸ غیرنظامی فلسطینی را در «بیت المقدس»، «یافا» و «لود» به قتل رسانده، ۶۰ تن دیگر را مجروح کردند. در «بیت المقدس»، بمب ها به سمت یک بازار عرب در نزدیکی «دروازه دمشق»، در «یافا» به داخل یک قهوه خانه عرب پرتاب شد، در حالی که در روستای عرب نشینی در نزدیکی «لود»، ۱۲ عرب در جریان حمله ای خمپاره ای و نیز به کمک سلاح های اتوماتیک، به قتل رسیدند.
▪ ۱۹۴۷:
در ۹ دسامبر، تروریست های «هاگانه» به روستایی عرب نشین در نزدیکی «صفاد» حمله برده، ۲ خانه را منفجر ساختند. در زیر آوار این خانه ها، اجساد ۱۰ عرب از جمله ۵ کودک یافت شد. «هاگانه» به مسئولیت خود در این حمله اعتراف کرد.
▪ ۱۹۴۷:
در ۲۹ دسامبر این سال، ۲ پلیس انگلیسی و ۱۱ فلسطینی در نزدیکی «دروازه دمشق» در «بیت المقدس» جان خود را از دست دادند و ۳۲ تن نیز مجروح شدند. تروریست های «ایرگون» بمب خود را از داخل یک تاکسی پرتاب کرده بودند.
▪ ۱۹۴۸:
در روز اول ژانویه، تروریست های «هاگانه» به روستایی در دامنه های «مونت کارمل» حمله برده، ۱۷ غیرنظامی فلسطینی را کشتند و ۳۷ تن را نیز مجروح کردند.
▪ ۱۹۴۸:
در چهارم ژانویه، تروریست های «هاگانه» که اونیفورم های ارتش انگلیس را به تن داشتند، پس از نفوذ به مرکز «یافا» ساختمان «سرای» را که به عنوان ستاد کل «کمیته ملی عرب» مورد استفاده قرار داشت منفجر ساخته، بیش از ۴۰ تن را کشتند. در این انفجار، ۹۸ تن نیز مجروح شدند.
▪ ۱۹۴۸:
در ۵ ژانویه، هتل «سمیرا میس» بیت المقدس (که مالک آن یک فرد عرب بود) منفجر گردید و سبب مرگ ۲۰ غیرنظامی از جمله «ویکنت دپاتیا» کنسول اسپانیا، شد. «هاگانه» مسئولیت این فاجعه را بر عهده گرفت.
▪ ۱۹۴۸:
در ۷ ژانویه همین سال، ۱۷ غیرنظامی عرب بر اثر انفجار بمبی در «دروازه یافا»، در «بیت المقدس»، جان خود را از دست دادند. قربانیان دیگر این روز درمناطق مختلف فلسطینی بسیار بودند، که از جمله آنها یک افسر انگلیسی در نزدیکی «الخلیل» به قتل رسید.
▪ ۱۹۴۸:
در ۱۶ ژانویه، انفجار ۳ ساختمان عرب توسط تروریست های صهیونیست به مرگ ۸ کودک ۱۸ ماهه تا ۱۲ ساله انجامید.
▪ ۱۹۴۷.۱۲.۱۳ - ۱۹۴۸.۲.۱۰:
۷ انفجار علیه اهدافی متشکل از غیرنظامیان بیگناه عرب، در قهوه خانه ها و بازارهای فلسطین، ۱۳۸ کشته و ۲۷۱ مجروح برجای گذارد. در طول این مدت، تروریست های صهیونیست به ۹ اتوبوس و دست کم ۴ قطار مسافربری حمله کردند که حاصل آن، ۹۳ کشته و ۱۶۱ مجروح بود.
▪ ۱۹۴۸:
در ۱۵ فوریه این سال، تروریست های «هاگانه» به روستایی عرب نشین در نزدیکی «صفاد» حمله برده، چندین خانه را منفجر ساختند. در این حمله، ۱۱ غیرنظامی از جمله ۴ کودک جان باختند.
▪ ۱۹۴۸:
در سوم مارس، ساختمان «سلام» در «حیفا» (یک ساختمان مسکونی ۷ طبقه که طبقه همکف آن تجاری بود)، متعلق به یک شهروند عرب، بر اثر برخورد یک کامیون ارتش حاوی ۴۰۰ کیلو موادمنفجره، بشدت آسیب دید و سبب کشته شدن ۱۱ غیرنظامی عرب، همچنین ۳ آمریکایی گردید. «گروه تبهکاری اشترن» مسئولیت این انفجار را برعهده گرفت.
▪ ۱۹۴۸:
در ۲۲ مارس، تروریست های صهیونیست «گروه تبهکاری اشترن» ساختمانی را در خیابان «عراق» در «حیفا» منفجر ساخته، ۱۷ تن را کشتند و ۱۰۰ تن دیگر را مجروح کردند. در این عملیات، ۴ عضو «گروه تبهکاری اشترنو ۲ کامیون مملو از مواد منفجره را در مقابل ورودی ساختمان متوقف کرده بودند.
▪ ۱۹۴۸:
در ۳۱ مارس، تروریست های صهیونیست قطار سریع السیر «قاهره- حیفا» را با استفاده از مین منفجر ساختند. در این حادثه ۴۰ تن کشته و ۶۰ تن نیز زخمی شدند.
▪ ۱۹۴۸:
در ۱۶ آوریل، حمله به یک اردوگاه ارتش انگلیس در «تل لیتوینسکی» به کشته شدن ۹۰ فلسطینی انجامید.
۱۹۴۸:
در ۱۹ آوریل، ۱۴ غیرنظامی فلسطینی در خانه ای که تروریست های صهیونیست در «تبریاد» منفجر کردند، جان باختند.
▪ ۱۹۴۸:
در ۱۱ مه همین سال، یک نامه حاوی موادمنفجره که به آدرس «اولین بیکر»، سرفرمانده سابق در فلسطین ارسال شده بود، توسط همسر وی بموقع کشف شد.
▪ ۱۹۴۸.۴.۲۵- ۱۹۴۸.۵.۱۳:
تروریست های «ایرگون» و «هاگانه» پس از هر حمله مسلحانه به «یافا»، به غارت اموال مردم پرداخته، هر آنچه را نیز که قابل حمل نبود، نابود کردند.
▪ ۱۹۴۸:
در ۱۷ دسامبر، «کنت فولک برنادوت» میانجی سازمان ملل در فلسطین، به دست اعضای «گروه اشترن» در بخشی از «بیت المقدس» که تحت کنترل صهیونیست ها قرار داشت، به قتل رسید. دستیار «برنادوت»، سرهنگ «سرو» نیز توسط تروریست های صهیونیست به قتل رسید.
▪ ۱۹۴۸:
در نوامبر این سال، روستاهای عرب نشین و مسیحی «ایگریت» و «بیریم» مورد حمله قرار گرفته و ویران گردیدند. در این حملات، غیرنظامیان بی دفاع بسیاری نیز از جمله زنان و کودکان جان باختند، در حالی که ساکنان عرب مسیحی آنها از روستای خود رانده شدند. به رغم احکام متعدد دادگاه ها، دولت اسرائیل کماکان از بازگشت آنها به روستاهایشان جلوگیری می کند.
▪ ۱۹۴۹-۱۹۴۸:
بدترین اقدامات یهودیان برای ایجاد جو رعب و وحشت هنگامی صورت پذیرفت که تروریست های صهیونیست که امروز «نیروهای دفاع اسرائیلی» خوانده می شوند، بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار فلسطینی را از سرزمین مادری خود- فلسطین- «ریشه کن» ساخته و بیرون راندند. از آن زمان، حق بازگشت نیز از این آوارگان سلب شده است. پس از بیرون راندن مردم فلسطینی، ارتش تروریست های صهیونیست صدها شهر و روستای عرب را با خاک یکسان کرد و بر ویرانه آنها، شهرک های صهیونیست نشین را بنا ساخت.
منبع: آلترانفو
ترجمه و تنظیم: مژگان نژند
منبع : روزنامه کیهان