چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی پنیر


پیراشکی پنیر
● مواد لازم :
▪ پنیر سفید (فتا) ۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
▪ زیره یا رازیانه یك قاشق مرباخوری ( به دلخواه)
▪ سفیده تخم مرغ یك عدد
▪ خمیر پیتزا به مقدار لازم
▪ روغن برای سرخ كردن به مقدار لازم
● طرز تهیه:
پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط می كنیم.
خمیر(طرز تهیه آن در پایین آورده شده است) را باز كرده و به اندازه دلخواه قالب می زنیم.
از مواد مخلوط شده یك قاشق مرباخوری وسط خمیر می گذاریم.
دور خمیر را سفیده تخم مرغ می مالیم.
یك طرف خمیر را بر می گردانیم و لبه ها را خوب محكم می كنیم.
پیراشكی ها را در روغن داغ سرخ می كنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
● نكته:
روغن را ابتدا خوب داغ كرده و پس از آن حرارت را كم می كنیم تا پیراشكی ها خوب سرخ شوند.
● طرز تهیه خمیر پیتزا:
▪ روغن آب كرده ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب ولرم یك فنجان
▪ مایه خمیر یا بیكینگ پودر یك قاشق مربا خوری
▪ آرد به اندازه ای كه خمیر تهیه شود
▪ نمك كمی
مایه خمیر را در آب ولرم حل می كنیم تا پف كند. روغن و نمك را به مایه خمیر اضافه كرده و آرد را كم كم می ریزیم و آنها را به هم می زنیم تا خمیر تهیه شود.آن را خوب ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. چند لحظه روی خمیر را می پوشانیم تا خمیر جا بیفتد. در صورتی كه بخواهید خمیر را با بیكینگ پودر تهیه كنید برای ور آمدن خمیر حداقل یك ساعت وقت لازم است.


همچنین مشاهده کنید