شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

استفاده از اینترنت در آینده


استفاده از اینترنت در آینده
فناوری Grid مجموعه ای از نرم افزار ها، سخت افزار ها و جریان های اطلا ع رسانی است که به کاربر کمک می کند از بانک های اطلا عاتی پراکنده استفاده کامل و همزمان داشته باشد. از سال ۱۹۹۶ اینترنت II ارتباطات بسیار سریعی را برای دانشکده ها فراهم کرد که هدف آن توسعه کاربردهای پیشرفت فناوری های وابسته به شبکه، ایجاد اینترنت آینده و ایجاد ارتباطی قوی و پر سرعت بین مراکز آموزشی، صنعتی و دولتی بود. در حال حاضر ایجاد قابلیت عظیم شبکه ای جهت پژوهش و توسعه، امکان آزمودن محصولا ت فیبری و روتر ها و ایجاد سرویس های جدید شبکه و نرم افزارهای مربوط به اینترنت استاندارد مهم ترین اهدافی هستند که اینترنت II به واسطه آن راه اندازی شده است. تفاوت اصلی بین اینترنت استاندارد و اینترنت II در تعداد کاربران آنها است. شبکه امروزی اینترنت II دارای سه میلیون کاربر است و در مقابل اینترنت استاندارد از صدها میلیون کاربر پشتیبانی می کند. حداقل سرعت ارتباط اینترنت II معادل ۱۵۵ مگا بیت بر ثانیه است. اینترنت استاندارد در مقابل فناوری Grid از لحاظ یافتن اطلا عات و جست وجو منبعی سطحی محسوب می شود، در حالی که Grid توانایی جست وجو تا آخرین رده رشته ها را به شکل کاملا عمیق دارد. از طریق Grid می توان تعداد زیادی از بانک های اطلا عاتی را در یک لحظه به شکل عمیق جست وجو کرد و نتیجه را به جای اطلا عات به صورت دانش و مدیریت علمی تهیه کرد و بهترین مسیرها را نشان داد. استفاده از اینترنت استاندارد تنها از قدرت پردازش کامپیوتر شخص برخوردار است. برخی کاربردهای تجربی قابل انجام با استفاده از فناوری اینترنت II شامل موارد زیر می شوند: پزشکی: تصویربرداری سه بعدی از مغز و معاینه تخصصی پزشکی از راه دور. فناوری های سرگرمی: ارائه تصاویر ویدیویی پیشرفته دیجیتال به صورت ارتباط دوطرفه. آموزش از راه دور: ایجاد امکانات آموزشی زیاد بین دو موسسه به لحاظ جغرافیایی دور از هم و کنش متقابل بین دانشجویان و اساتید. اخترشناسی: کنترل تلسکوپ از راه دور و مشاهده اطلا عات دریافت شده از طریق تلسکوپ. به طور کلی ارتباط دوطرفه از راه دور یکی از ویژگی های کلیدی اینترنت II است و این ابزار را به یک رسانه آموزشی بسیار قدرتمند تبدیل می کند و برای سازمان ها و موسسات تحقیقاتی، سازمان های انرژی اتمی، بخش های مرتبط با فیزیک، شیمی و زیست شناسی بسیار کارآیی دارد.
● اعتیاد اینترنتی
از آنجایی که ورود به هزاره سوم میزان دسترسی مردم به اینترنت را چند برابر افزایش داد و بر این اساس پیش بینی می کنند که تعداد کاربران اینترنتی در سال ۲۰۲۰ تا چندین برابر نسبت به آمارهای کنونی افزایش می یابد، کارشناسان از هم اکنون نگران مشکلی به نام اعتیاد اینترنتی هستند.
این اختلا ل که هم اکنون خود را در حجم کوچک تری نمایان کرده است، تا آن زمان می تواند نتایج زیانباری را به دنبال داشته باشد. نشانه های اعتیاد به اینترنت ممکن است همیشه در اولین مصاحبه درمانی خود را بروز ندهند. از این رو مهم است که درمان کنندگان به طور مستمر برای تشخیص اعتیاد به اینترنت افراد را معاینه کنند. اعتیاد به اینترنت ممکن است نوعی عکس العمل و یا واکنش باشد که محرک آن را یک وضعیت ناخوشایند در زندگی فرد تشکیل دهد. خواستگاه های اعتیاد به اینترنت را می توان در چهار محرک یافت که باید مورد تشخیص قرار گیرند. این چهار محرک شامل کاربردها، احساسات، شناخت ها و حوادث زندگی می شوند. به طور کلی اینترنت اصطلا حی است که کاربردهای زیادی را به صورت آنلا ین دربر می گیرد که از جمله آنها می توان به شبکه گسترده جهانی، تالا رهای گفت وگو، بازی های دو سویه (interactive)، گروه های خبری و موتور های جست وجوگر اشاره کرد. معمولا معتادان اینترنتی به یکی از موارد یاد شده اعتیاد پیدا می کنند و همان مورد، محرکی می شود تا افراد از اینترنت به صورت افراطی استفاده کنند.

medianews.ir
منبع : روزنامه ابرار اقتصادی


همچنین مشاهده کنید