پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

خورش گل کلم با سیر


● مواد لازم:
گل كلم: یك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد كوچك
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه:
ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب می‌شوییم
سپس در روغن تفت می‌دهیم.
حال سیرها را از پوست جدا می‌كنیم ، می‌شوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم كرده وكمی در روغن سرخ می‌كنیم.
گوشت چرخ كرده را با یك عدد پیاز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز می‌دهیم و به شكل گلوله های كوچك در میاوریم و با پیاز سرخ شده می‌گذاریم كمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت می‌دهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه كرده و می‌گذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.
مژگان شاملوئی
منبع : آشپزآنلاین