جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت کالباس


املت کالباس
● مواد لازم
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیار بزرگ خرد شده
▪ ۶۰۰ گرم آب گوجه
▪ شش عدد تخم مرغ
▪ نمک و فلفل
▪ دو ورقه کالباس
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه مناسبی ریخته، پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و برای شش دقیقه حرارت دهید تا کمی طلایی رنگ شود سپس آب گوجه را اضافه کنید و برای ۴۰ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی به خوبی با چنگال هم بزنید و به آرامی به مواد اضافه کنید و کالباس های خرد شده را نیز اضافه کنید، برای سه دقیقه مواد درون تابه را هم بزنید تا پخته و سرخ شود.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران