پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

شیرین کننده های مصنوعی


شیرین کننده های مصنوعی
سه نوع شیرین کننده مصنوعی تنها به این دلیل کشف شدند که دانشمندان فراموش کرده بودند دست هایشان را پس از انجام آزمایش با این مواد بشویند و دست شان با دهانشان تماس پیدا کرده بود.
سیکلامات در سال ۱۹۳۷ و اسپارتام در سال ۱۹۶۵ در نتیجه تحقیقات پزشکی و ساخارین در سال ۱۸۷۹ در نتیجه انجام آزمایش روی مشتقات قیر کشف شدند.

[مرتضی پناهی]
منبع : روزنامه ایران