جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

زرد آلو


زرد آلو
زرد آلو میوه بسیار مغذی است بخصوص موقعی که به حالت خشک در آمده باشد(برگه زرد آلو). این میوه سازنده بافتها و استخوان است . به سبب دارا بودن ویتامین های گروه ب موجب تعادل دستگاه عصبی بدن می گردد و به جهت سرشار بودن از قند یک نیرو بخش قوی و درجه اول محسوب می شود.
زردالو حیات حیات سلولی را زیادت بخشیده و امکان فعالیت و طول عمر بیشتری به شخص می دهد. این میوه بخصوص ‍ در موارد کمخونی ، اختالات یا افسردگی های روانی و گرفتگی صدا(ورم حنجره ) تجویز می شود.
زرد آلوی تازه یکی از داروهای معالج اسهال است و چون آنرا بصورت خشک در آورند یبوست را درمان می کند.
منبع : مطالب ارسال شده