یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بهترین گوشت


بهترین گوشت
گوشت مرغ و ماهی به دلیل مقادیر پایین کلسترولی که دارند برای کاهش چربی خون توصیه می شوند از این رو توصیه می شود تا بیشتر از مرغ خصوصاً سینه مرغ و ماهی استفاده کنند، البته بهترین روش پخت برای این مواد غذایی کباب و یا آبپز کردن است.
از آنجائی که ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است میتواند سطوح کلسترول تری گلیسرید و حتی فشار خون را بکاهد و امکان چسبندگی پلاکت ها را کم کند.به علاوه ماهی غنی از پروتئین و ویتامین های گروه B و فقیر از چربی های اشباع است بنابراین خوردن ماهی ۲ تا۳ بار در هفته به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم،الزامی است در حالی که گوشت قرمز در مقایسه یا سایر انواع گوشت ها، کالسترول بالاتریدارد و برای افرادی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی شود در رژیم این افراد مصرف گوشت قرمز هفته ای یک بار و آن هم فقط در یک وعده غذایی مجاز است.

نویسنده مطلب :رضا دهقان
منبع : سایت تغذیه و رژیم درمانی


همچنین مشاهده کنید