جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خورش قیمه
● مواد لازم :
▪ گوشت گوسفندی نیم كیلوگرم
▪ لپه ۲۰۰ گرم
▪ سیب زمینی ۷۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط دو عدد
▪ لیمو عمانی پنج عدد
▪ رب گوجه فرنگی دو قاشق غدا خوری
▪ روغن ۳۵۰ گرم(معادل یك لیوان سر پر)
▪ زرد چوبه یك قاشق مرباخوری سرخالی
▪ زعفران سائیده یك قاشق چایخوری
▪ نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
● طرز تهیه :
گوشت را پس از خرد كردن با پیاز خرد شده و نمك و فلفل, به همراه دو قاشق غداخوری روغن تفت دهید. لپه را تمیز كنید و آن را یك تا دو بار بشوئید. لپهشسته شده را به همراه ادویه به گوشت اضافه كنید و سرخ كردن را تا پنج دقیقه ادامه دهید. با این عمل شكل لپه حفظ میشود و بر اثر پختن له نمیگردد.
سه لیوان آب به خورش اضافه كنید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد. یك ساعت بعد, لیمو عمانی را با سر چنگال یا چاقو سوراخ كنید و با رب گوجه فرنگی به خورش اضافه كنید. هنگامی كه خورش به روغن افتاد, زعفران را اضافه كنید و بگذارید خورش چند جوش دیگر بزند.
سیب زمینیها را پوست بگیرید و به صورت خلال به اندازه دوبند انگشت خورد كنید. سیب زمینیها را با باقیمانده روغن سرخ كنید. برای بهتر شدن رنگ سیب زمینی میتوانید از مقدار كمی زردچوبه یا زعفران سائیده استفاده كنید. پس از ریختن خورش در بشقاب, سیب زمینیها را روی آن میریزیم.
منبع : میکرو فارس
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب