چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

سلامت باقیمانده غذاها


سلامت باقیمانده غذاها
بر خلاف نظر رایج بین مردم، با قیمانده غذا باید پیش از سرد شدن در یخچال قرار گیرد. اگر غذاها در مدت کمتر از دو ساعت در یخچال قرار نگیرند، ارزش خود را از دست داده و باید دور ریخته شوند.
اگر مقادیر غذای باقیمانده زیاد است باید آنها را به مقادیر کمتر تقسیم کرده، در ظرف های کوچک قرار داده و سپس سریعاً در یخچال گذاشت.
اگر غذا هنوز داغ است در آن را باید برداشت تا غذا سریعاً خنک شود.
درجه حرارت یخچال باید ۴۰ درجه فارنهایت (۴‎/۵ درجه سلسیوس) باشد؛ چرا که رشد باکتری ها در این دما دچار اختلال می شود. بهتر است یک دما سنج در یخچال قرار داده شود تا از دمای آن اطمینان حاصل شود.
یخچال یا فریزر را نباید از غذای داغ پر کرد چرا که باعث ناپایداری دمای درون آن می گردد.


[آرزو محمودی]
منبع : روزنامه ایران