جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آش رشته


آش رشته
● مواد لازم :
▪ رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم
▪ سبزی آش ۲ كیلوگرم
▪ نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ كرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری
▪ نمك و فلفل به اندازه مورد نیاز
▪ كشك سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق
● طرز تهیه :
حبوبات را كه قبلا خیس كرده‌ایم با پیاز سرخ كرده بگذارید كاملا بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می‌كنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در كمی آب سرد حل می‌كنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم. رشته را در آس می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بهد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با كشك مخلوط می‌كنیم در سوپ‌خوری می‌كشیم و روی آن را با كمی كشك و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ تزئین می‌كنیم.
منبع : میکرو فارس