جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب
جوجه مرغ : ۷۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز میکنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را میشوئیم و خوب خشک میکنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه مینمائیم، بالهای جوجه را بهطوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم (میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط مینمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ میکشیم، بهطوری که رانها و ماهیچه با یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند، اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمی که برشته شد، سیخهای سینه را روی آتش قرار میدهیم (چون گوشت سینه لطیفتر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم و بهطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین میکنیم، بلافاصله سر میز میبریم.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز میکنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را میشوئیم و خوب خشک میکنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه مینمائیم، بالهای جوجه را بهطوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم (میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط مینمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ میکشیم، بهطوری که رانها و ماهیچه با یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند، اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمی که برشته شد، سیخهای سینه را روی آتش قرار میدهیم (چون گوشت سینه لطیفتر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم و بهطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین میکنیم، بلافاصله سر میز میبریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی