شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
توصیههای بهداشتی به عزاداران
کارشناسان وزارت بهداشت، برای سلامت و ایمنی بیشتر عزاداران، توصیههایی برای شما دارند.
فرقی نمیکند شما یکی از عزاداران هستید و یا در تهیه و توزیع نذری شرکت دارید در هر صورت این نکات را به خاطر داشته باشید در ضمن کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای وزارت بهداشت بر رعایت این اصول نظارت خواهند داشت.
۱) تلاش کنید هرگونه پخت و پز در مکانهایی که شرایط آن بهداشتی است، انجام گیرد.
۲) اگر در توزیع آب، چای و غذا شرکت دارید، قبل از شرکت در هیات، کارت معاینه پزشکی دریافت کنید. این کارت به وسیله کارکنان مراکز بهداشتی درمانی به رایگان برای شما صادر خواهد شد.
فراموش نکنید بهداشت فردیتان را دقیقا رعایت کنید بهداشت فردی شامل شستوشوی بهداشتی دستها قبل از غذا پختن است.
۳) اگر قرار است آبی برای نوشیدن در اختیار عزاداران قرار دهید، این آب شرب باید حتما از آب آشامیدنی مورد تایید مقامات بهداشتی محل و شهرتان و ترجیحا از شبکه عمومی استفاده شود.
۴) مواد غذایی اولیهای که برای پختن نذری استفاده میکنید حتما سالم باشد و ترجیحا بستهبندی مجاز داشته باشند.
۵) از فرآوردههای دامی با کشتار مجاز و یا بستهبندی شده استفاده کنید.
۶) از نمکهای بستهبندی یددار و تصفیه شده در تهیه و پخت غذا استفاده کنید.
۷) وقتی میخواهید غذا را در هیات و یا تکایا و مساجد بین نمازگزاران توزیع کنید از راه رفتن روی سفرههای غذا خودداری کنید.
۸) غذاهای پخته شده را در مدت طولانی (بیش از ۲ ساعت) در دمای محیط نگهداری نکنید. تلاش کنید نذریهای پخته شده را در دمای زیر ۴۰ درجه سانتیگراد نگهداری کنید و آن را در بالاتر از ۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۹) مواد غذایی خام و پخته برای تهیه نذری را در مجاورت یکدیگر و در داخل یخچال و سردخانه نگهداری نکنید.
۱۰) تکایا و مساجد محل سیگار کشیدن نیست. زیر سیگاریها را جمعآوری کنید و تابلو «سیگار کشیدن ممنوع» را روی دیوارهای هیات نصب کنید.
۱۱) اگر قرار است سرسفره نذری، سبزی خوردن و یا سالاد بگذارید، آنها را بهداشتی و صحیح بشویید. برای این کار هم میتوانید از ماده ضدعفونیکننده و هم مایع ظرفشویی استفاده کنید.
۱۲) ظروف چند بار مصرف مثل ظروف ملامین، چینی و... را که برای توزیع چای، آب و مواد غذایی استفاده میشوند مرتب بشویید و آنها را ضدعفونی کنید.
۱۳) اگر میخواهید از ظروف یکبار مصرف برای نذری استفاده کنید، این ظروف باید فومدار و مخصوص مواد غذایی گرم باشند.
۱۴) لیوانهای مشترک را برای توزیع شربت، شیر، آب بین عزادارن کنار بگذارید. از ظروف با درپوش کوچک و یا شیردار با لیوان یک بار مصرف استفاده کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد توماج صالحی جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران سیل هواشناسی پلیس کنکور وزارت بهداشت بیمارستان سلامت زنان سازمان سنجش
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سینما سریال تلویزیون سریال پایتخت قرآن کریم موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی نخبگان سامسونگ مدیران خودرو اپل فناوری آیفون ناسا بنیاد ملی نخبگان ربات رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا افسردگی آلزایمر