دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


اصول و مبانی HACCP


تاریخ نشر : ۸۴۰۳۲۱
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۴۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۶۱۵۶-۱-X
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
مترجم : ملک‌زاده - غلامرضا
مترجم : حسینی‌نژاد - مرضیه
نویسنده : مورتیمر - سارا
نویسنده : والس - کارول