سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

نکاتی‌ در مورد قارچ‌


نکاتی‌ در مورد قارچ‌
قارچ‌ تازه‌ در مدت‌ چند دقیقه‌ كاملا می‌پزد وهرگز نباید در آب‌ بماند و داخل‌ كلاهك‌ آن‌ راباید كاملا تمیز كرد.
بریدن‌ قارچ‌ انواع‌ مختلف‌ دارد:
▪ ابتدا ساقه‌ آنها را می‌توان‌ جدا كرد و ازكلاهك‌ آنها می‌توان‌ غذایی‌ در فریا به‌ صورت‌كباب‌ درست‌ كرد. از ساقه‌های‌ آن‌ می‌توان‌ برای‌سس‌ یا سوپ‌ استفاده‌ نمود.
▪ قارچ‌ درسته‌ را می‌توان‌ به‌ طول‌ برید، به‌طوری‌كه‌ ورقه‌های‌ نازك‌ به‌ شكل‌ خود قارچ‌ به‌ دست‌بیاید، قارچ‌های‌ كوچك‌ و ریز را می‌توان‌ درسته‌به‌ كار برد.
▪ طرز پختن‌ قارچ‌ بسیار آسان‌ است‌، كافی‌ است‌پس‌ از تمیز كردن‌، آنها را در كمی‌ كره‌ تفت‌ داد یاكباب‌ كرد یا با كره‌ در ظرفی‌ قرار داد و در فر ملایم‌در حدود ۱۰ دقیقه‌ پخت‌.
منبع : خانواده سبز