دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)


نویسنده : آدامز -ماس - موریس
مترجم : مرتضوی - علیصادقی‌ماهونک - علیرضا
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۹/۱۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۱۵/آ۳۷م۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۸۲-۵۵-۴