سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۲، آبان ۱۳۸۷


▪ اردور فلفل سبز با مرغ: ص ۲۰
▪ اردور گوجه‌فرنگی با توپ‌های مرغ: ص ۲۱
▪ کراکت ماهی: ص ۲۲
▪ آش قوروت قیله: ص ۲۳
▪ کباب برگ تابه‌ای: ص ۲۴
▪ کباب بلغاری: ص ۲۵
▪ اسپرینگ رول با گوشت گوساله: ص ۲۶
▪ اسکالپ گوساله: ص ۲۷
▪ لازانیای لقمه‌ای: ص ۲۸
▪ کبهٔ برنج با گوشت: ص ۲۹
▪ خوراک فیلهٔ ماهی و ژامبون: ص ۳۰
▪ ماهی تندروی: ص ۳۱
▪ خوراک قلوهٔ بره: ص ۳۲
▪ توپ‌های اسفناج: ص ۳۳
▪ آش نخود: ص ۳۴
▪ کوکوی سیب‌زمینی و قارچ: ص ۳۵
▪ خوراک مرغ با سس تند گردو: ص ۳۶
▪ کباب رولتی: ص ۳۷
▪ پیتزا: ص ۳۸
▪ کیک کودک: ص ۳۹
▪ کلم بروکلی و زنجبیل: ص ۴۰
▪ کتلت سویا و بادمجان: ص ۴۱
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۲
▪ اسلایس میوه: ص ۴۶
▪ جعبه‌های مرنگ با پرتقال و خامه: ص ۴۷
▪ چیز کیک و بیسکویت کرمدار: ص ۴۸
▪ کیک با سیاهدانه: ص ۴۹
▪ اسلایس شکلات و بادام‌زمینی: ص ۵۰
▪ شکلات صبحانه: ص ۵۱
▪ برانیز: ص ۵۳
▪ شیرینی ترک: ص ۵۴
▪ دسر کشکول: ص ۵۵
▪ نان پنتون: ص ۵۶
▪ نان پنیر: ص ۵۷
▪ پای نارگیل و انبه با کرم شکلات: ص ۵۸
▪ آب انگور با نعناع: ص ۶۰
▪ رب انار: ص ۶۱
▪ ترشی پرتقال: ص ۶۲
▪ ترشی سیب و گوجه‌فرنگی: ص ۶۳
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۴
▪ سالاد الویه به شکل زمین فوتبال: ص ۶۶
▪ سالاد الویه به شکل صورتک: ص ۶۷
▪ درپوش شیشه‌های ترشی و مربا: ص ۶۸
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۶۹
▪ هفت قانون طلائی برای داشتن آشپزخانه‌ای تمیز: ص ۷۰
▪ ترشی با قدمت چهارهزار ساله: ص ۷۱
▪ داستان ادویه: ص ۷۲
▪ سرآشپزهای مشهور دنیا: ص ۷۴
▪ طرز صحیح تهیهٔ گل گاو‌زبان: ص ۷۶
▪ زیبائی از درون طبیعت: ص ۷۷
▪ خوراکی‌های خوشمزه کودکانه: ص ۷۸
▪ آداب غذاخوردن در ترکیه: ص ۸۰
▪ گشنیز: ص ۸۲
▪ می‌خواهم مادر شوم چه باید بکنم؟: ص ۸۳
▪ انرژی ساطع شده از رنگ‌ها: ص ۸۴
▪ فرم اشتراک: ص ۸۶
▪ جدول: ص ۸۸
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
تلفن: ۷ـ۶۶۴۳۵۶۶۶
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.mag@gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)