شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


بهکام - شماره ۵۲، مهر ۱۳۸۴


▪ عصر طلایی نوشابه / فرهنگ نوشیدن / نوشابه کولادار / نوشابه های انرژی زا / خنک بنوشید / ماءالشعیر ، نوشیدنی حلال / چای داروی شفابخش / چای گیاهی آشنا اما / نوشیدن مایعات ( یک ضرورت یک اهمیت ) / نوشابه های غیر الکلی : صص۳-۱۵
▪ ICF لوکس ترین نمایشگاه ایران خواندنی ها و دیدنی های ICF چهارم : صص۱۶-۲۳
▪ در شرایط موجود پیوستن به WTO رفتن به کام نهنگ است: گفتگو با دکتر فریبرز رئیس دانا : گفتگو : زهره فرزادپور : ص۲۴
▪ دکتر توفیق : بیشترین تدبیر را در صنایع غذایی داشته باشیم : ص۲۶
▪ گزارش سمینار بررسی تبعات پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی بر صنایع غذایی کشور : ص۲۷
▪ اولین همایش ملی مرغ و تخم مرغ بومی : ص۳۰
▪ گزارش نخستین تولید قارچ های خوراکی در ایران : ص۳۲
▪ مشکلات بسته بندی مواد غذایی در ایران : ص۳۵
▪ نیتریت ها ،‌ نیترات ها ( افزودنی ها ، نگهدارنده ها ) : شراره انصار : ص۳۶
▪ آن چه باید در مورد پنیر بدانیم : آزاده یاوری : ص۳۸
▪ نقش فناوری زیستی در صنایع غذایی : ص۴۰
▪ ارزش غذایی سوسیس و کالباس : علی میلانی بناب : ص۴۱
▪ خواندنی هایی از جهان صنعت غذا : ص۴۲
▪ دور میز غذا خوردن کودکان ، اشتباه یا نقطه عطف ؟ : ص۴۴
▪ مسمومیت غذایی در کودکان : ص۴۵
▪ Behkam : professional , rationalist , purposed : ص۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)