جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
چیکن استروگانف
● مواد لازم :
▪ سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله
▪ پیاز :۱ عدد
▪ قارچ :۲۵۰ گرم
▪ سیب زمینی یا چیپس :۲ عدد
▪ خامه : ۶ قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی )
▪ فلفل سبز دلمه: ۱ عدد
▪ کره : ۱۰۰ گرم
▪ نمک و فلفل : به مقدار لازم
▪ روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
● طرز تهیه : فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز خلال شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آنرا هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم نمک و فلفل و ادویه را افزوده با یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه* را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم خوب هم میزنیم و در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم. سیب زمینی برای بیف و چیکن استروگانف بسیار نازک خلال میشود. میتوانیم سس سفید و خامه را مخلوط کرده بعنوان سس روی غذا بریزیم.
http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۳۶.php
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی